Zonnepanelen • laadpalen • energie opslag • aanleg elektra • groepenkasten • led-verlichting • smart home/business

ONS BEDRIJF

We hebben dit bedrijf gezamenlijk opgericht omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen betere resultaten kunnen boeken dan ieder apart.

Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

De enige manier om in onze branche succesvol te kunnen zijn, is het vak uitoefenen met plezier en liefde voor het werk.


We bewegen mee naar de toekomst
We bewegen mee naar de toekomst Want de wereld verandert. Duurzame energievoorziening is een belangrijk onderwerp. Daar zijn we zelf ook voortdurend mee bezig. We kijken kritisch naar onze afvalstromen. Ook voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame en nieuwste materialen. Eco Electric beweegt mee, zoals we dat altijd al gedaan hebben.


We denken met u mee
Of het nu om zakelijke, VVE's of particuliere projecten gaat, de aanpassing/vervanging van een groepenkast, aanleg van een laadpaal voor uw elektrische auto, elektrotechnische installatie of zonnepanelen; wij hebben de expertise in huis. Ons bedrijf staat bekend om de betrouwbare serviceafdeling. Bij storingen staan onze monteurs het liefst dezelfde dag nog bij u op de stoep.  Wij zijn gespecialiseerd in advies, ontwerp en realisatie. En we denken ook vooruit. De systemen die wij maken zijn als het even kan duurzaam en toekomstbestendig. We gaan door tot onze klanten tevreden zijn. Ons bedrijf bestaat uit een team van zeer ervaren en vaardige vakmensen.

We werken efficiënt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen.

we zijn zeer ruim denkend en zoeken altijd naar de beste en meest efficiënte mogelijkheden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen